Predstavljamo vam deo ponude koji je u jednom trenutku osvojio srca naših klijenata. I ne samo da im je izmamio iskren osmeh, već učinio vernom i toplom preporukom LuxSpa centra. Magiju užitka kao čarobnim štapićem stvaraju poklon vaučeri koje možete darivati voljenim osobama i iznenaditi ih za poseban datum, ili bez povoda.

Vaučeri - idealni za svaku priliku

Omogućavamo iznajmljivanje spa centra za privatnu atmosferu i relaksaciju koja će obnoviti i um i telo, uz raznovrsne tretmane, masaže i korišćenje odabranih usluga. LuxSpa može biti vaš poklon za proslavu godišnjice, rođendana, dana zaljubljenih, 8. Marta, devojačke večeri ili bilo kojeg drugog bitnog obeležavanja.

Kao kruna iznenađenja, pored višečasovnog uživanja u potpunom opuštanju, našim klijentima dajemo pogodnost korišćenja mini bara sa pićem, a konzumacija je uračunata u vrednost vaučera. Asortiman LuxSpa usluga u Novom Sadu obuhvata vaučer čije trajanje je 2, 3 ili 4 sata uz luskuzne usluge koje podrazumevaju relaksaciju u hidromasažnoj kadi i tuševima, korišćenje užitaka saune, tople klupe – tepidarijum, kao i različitih tipova masaže.

Poručite na vreme vaučer za vas, dragu osobu ili društvo, a mi smo vam obezbedili besplatnu isporuku na teritoriji Novog Sada za iznos preko 8.000 dinara, kao i mogućnost slanja brzom poštom na bilo koju lokaciju u Srbiji. Pružamo vam priliku da beskrajnu ljubav poklonite pažnjom – oazom relaksacije i mira u našem spektru bogate LuxSpa ponude.