SPA CENTAR NOVI SAD

Prepustite se čarima najboljeg spa centra u Novom Sadu, jer za vas spremamo uvek fantastične novitete. Nalazimo se na veoma atraktivnoj lokaciji, na Trgu Komenskog broj 6. Profesionalno, ljubazno i uvek raspoloženo osoblje LuxSpa centra zaduženo je da svaku vašu posetu pretvori u neverovatnu dozu opuštanja i zadovoljstva.

Nudimo program inovativnih tehnika masaše, usluge spa centra, kao i vaučere koji kombinuju luksuzni spektar usluga uz sjajne cene. Svakog dana u nedelji, u periodu od 09:00 do 01:30 časova, klijentima su na raspolaganju potrebne usluge.

Bogat asortiman ispunjen je kvalitetnim sadržajima, kao što su hidromasažne kade i tuš kabine, relaks masaže, saune, topla klupa – tepidarijum, kao i mnogo toga drugog. Specijalan, neizostavan deo luksuznih vaučera obuhvata višečasovno opuštanje u atraktivnim uslugama masaže i spa programa, uz kontinuirano raspolaganje mini barom sa pićem. Iznenadite voljenu osobu i organizujte trenutke uživanja za pamćenje.

Ostavljamo vam i mogućnost da zakupite prostor spa centra i uživate u svakom trenutku privatnosti i odaberete program usluga. U našem LuxSpa težimo da budemo unikatni, da neprekidno unapređujemo i razvijamo ponudu, kako bi svaki klijent imao potpun užitak. Zadovoljna lica naših klijenata koji nam uvek rado dolaze, najviše nas čine ponosnima i motivišu da budemo najbolji spa centar u Novom Sadu.