Najkreativniji načini za veridbu

 

Veribda će se desiti samo jednom u svačijem životu, pa zato želimo da bude upečatljiva, romantična i savršena. Ukoliko ste nervozni i ne znate kako da postavite “to” pitanje, nudimo vam ideje kojima ćete sigurno ostaviti ogroman utisak.

 

Nostalgija

 

Odvedite voljenu osobu na mesto gde ste imali prvi sastanak ili gde ste se prvo poljubili. Ponovo proživite ceo satanak, a kraj tog putovanja “začinite” klečanjem na jednom kolenu i prstenom.

 

Przanična euforija

 

Praznici su savršeno vreme za veridbu. Okačite kutijicu s prstenom kao ukras na jelku. Ili pak sakrijte prsten u novogodišnji poklon.

 

 

Masaža

 

Iznajmite spa centar samo za sebe i voljenu osobu. Predložite da je izmasirate, a levu ruku ostavite za kraj. Kada budete kretali da masirate levu ruku, stavite prsten na prst.

 

Igrice

 

Izmislite novu igricu sa pitanjima, a neka deo te igre bude da vaša devojka izvuče pitanje “Da li ćeš se udati za mene?”

 

Poruke

 

Ispišite poruke i namestite ih svuda po stanu. Neka svaka naredna bude putokaz za sledeću i tako, dok voljena ne nađe prsten.

 

Puzle

 

Naručite puzle koje će, kada se sklope, imati natpis: “Udaj se za mene.”

 

Bombonjera

 

Kupite bombonjeru i jednu čokoladicu zamenite prstenom. Slično možete uraditi i sa kinder jajetom, ali morate biti oprezn prilikom otvaranja i ponovnog zatvaranja čokoladnog jaja.